25 januari 2022

4 cadeautips voor vrouwen

2 min read

Het is weer zover: je vriendin, zus, moeder, oma of tante is jarig. Je bent helemaal niet goed in het bedenken van cadeautjes. Je bent wel een beetje klaar met de cadeaukaarten. Het is tijd om een origineel cadeau te scoren. Na het lezen van deze blog ben je geïnspireerd!

Tip 1: Een tas

Een vrouw kan niet genoeg tassen hebben. Daarom is het misschien tijd dat je een damestas gaat kopen. Het leuke aan een tas is dat je het zo persoonlijk kan maken als je zelf wilt. Wat dacht je van een tas met een leuke tekst of een foto? Denk je dat de jarige hier niet zo van houdt? Er zijn genoeg andere opties. Kijk eens op Gavetas.nl.

Tip 2: Aroma Diffuser

Dit apparaat is een ware trend. Een aroma diffuser verspreidt geur. Door middel van snelle en hoogfrequente trillingen worden water en oliën omgezet in nevel. Aroma diffusers verspreiden niet alleen een heerlijke geur, ze dienen ook als luchtbevochtiger. Er zijn verschillende soorten: voor elk interieur een.

Tip 3: Droogbloemen

Dé trend van dit moment: droogbloemen. Droogbloemen zijn ontzettend kleurrijk en je hoeft ze niet te verzorgen. Je kunt op het internet verschillende boeketten vinden, die je direct per post kunt sturen naar de jarige.

Tip 4: Chocolade

Het geven van chocolade is natuurlijk niet origineel, maar dit cadeau wel. Je kunt op het internet je eigen mega chocoladereep ontwerpen en opsturen. Deze reep is 60 cm  lang en bevat 9 chocoladerepen! Voeg een leuke foto van de jarige toe: een betere chocoladereep gaat de ontvanger niet meer krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *