25 januari 2022

5 tips bij het uitkiezen van je trouwjurk

2 min read
Bruidsmode

Hoe zoek je jouw bruidsmode bij Bruidsmode Queeny’s uit? Je koopt namelijk niet even een simpele spijkerbroek. Nee, dit gaat om jouw trouwjurk. Een speciale gelegenheid dat een grandioos feest moet worden. Je doet dit tenslotte als het goed is, maar één keer in je leven. De meeste bruiden beginnen de planning van hun bruiloft met het uitzoeken van een trouwjurk. Wij geven je graag wat tips om het uitkiezen van jouw jurk zo leuk mogelijk te maken!

1. Wie neem je mee als je een trouwjurk gaat uitkiezen?

Om te beginnen moet je zorgvuldig uitkiezen wie je meeneemt tijdens het passen. Het kiezen van een jurk kan heel spannend zijn. Het is fijn om daarbij ook andere meningen te horen. Wanneer je echter teveel mensen meeneemt, kan je het jezelf ontzettend moeilijk maken. Des te meer mensen, Des te meer meningen namelijk. En niet iedereen zal jouw mening delen.

2. Stel een budget vast voor je bruidsjurk

Ook is het verstandig om van te voren te bepalen hoeveel je mag uitgeven aan een jurk. Wees daarin eerlijk naar jezelf en naar de styliste die je helpt. Je bent er namelijk niet mee geholpen als je trouwjurken past die ver boven je budget zijn. En wordt je verliefd op een te dure jurk? Dan is dat echt heel vervelend. Er zijn immers prachtige trouwjurken in iedere prijscategorie te vinden!

3. Maak ik een afspraak of ga ik op de gok naar een bruidswinkel?

Wij adviseren je om altijd een afspraak te maken. Zo kun je je van te voren goed oriënteren op de service die een bepaalde bruidswinkel biedt en het gevoel dat je erbij hebt. De kans dat je op deze manier bij een fijne winkel terecht komt, is daardoor veel groter dan wanneer je de stad ingaat en wel ziet wat je tegenkomt. Tevens weet je met een afspraak zeker dat ze alle tijd voor je hebben.

4. Doe alvast wat inspiratie op

Praktisch iedere bruid zoekt online alvast naar mooie jurken. En dat is hartstikke slim. Je hebt dan vaak al een heel goed beeld van wat je mooi vindt namelijk. Tevens kun je het een en ander opslaan of uitprinten en meenemen wanneer je gaat passen. Een stylist krijgt hierdoor direct een indruk van jouw smaak en kan je ook gelijk vertellen of dit binnen je budget valt.

5. Sta ook open voor andere modellen

Je hebt je voorbereidingen getroffen, het een en ander vast opgeslagen en misschien ben je al helemaal verliefd geworden op een bepaald type jurk. Fantastisch natuurlijk, maar wat als deze stijl niet echt bij jou blijkt te passen? Het enige wat we je daarover willen meegeven is: sta ook open voor andere modellen. Het doet geen kwaad om ook andere dingen te proberen en wie weet kom je wel iets tegen dat zelfs veel beter bevalt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *