2 december 2021

De juiste accessoires kies je zo

2 min read

Accessoires kunnen iedere outfit bijzonder maken. Neem een wit T-shirt met denim jeans. Voeg hier een mooie ketting toe en een klassieke horloge en je outfit veranderd naar chic en stoer. Je hebt niet veel nodig om een leuke outfit aan te trekken en het te combineren met accessoires. Wel heb je de juiste accessoires hiervoor nodig. Hieronder delen wij welke accessoires elke vrouw nodig om haar outfits mee af te maken.

Goed combineren

Weet wat je wel en niet moet doen. Een paar goed uitgekozen accessoires zijn voldoende voor een outfit. Het is dus niet nodig alle accessoires die je hebt tegelijk te dragen. Je outfit wordt te druk als je en een zonnebril, hoed en een sjaal draagt. Met een horloge, een zonnebril en een mooie ketting heb je voldoende accessoires om. Daarnaast wil je opvallende accessoires combineren met eenvoudige items uit je kledingkast. Een glitterjurk met een felle riem om is dus niet de juiste manier. Neutrale kleding met een opvallende hoed en riem is voldoende.

Horloges

Een horloge is behalve een mooie accessoire ook een investering. Het is een tijdloos item wat je later kan doorgeven aan je kinderen en zo aan je kleinkinderen. Per persoon verschilt welke horloge je bij jezelf vindt passen. De een houdt van de kleine, eenvoudige horloges met een elegante uitstraling en de ander houdt van de vrouwelijke Cluse horloges met kleine details en een trendy uitstraling.

Make-up

Behalve sieraden kun je ook opvallende make-up dragen als een accessoire. Een mooie felrode lippenstift of een mooie eyeliner om je groene ogen wat meer te laten opvallen is de juiste manier. Je hebt zo geen extra kettingen nodig. Kies wel voor de juiste kleuren die goed kleuren in je outfit. Heb je een outfit aan wat helemaal wit is? Dan is felrode lippenstift prima. Heb je een drukke print aan? Dan is een zwarte of bruine eyeliner voldoende.