2 december 2021

De leukste lampen voor in huis

2 min read

Lampen zorgen voor enorm veel sfeer in huis. Met de jaren mee zijn er steeds meer verschillende soorten opties aan lampen gekomen, hierdoor kan je altijd lampen vinden die passen bij jouw smaak. Van lampen om op te hangen tot aan lampen voor aan de muur en voor nachtlampjes tot aan tafellampen, er is voor elke smaak wel een soort lamp te vinden. Wij hebben allerlei verschillende soorten lampen voor jou op een rij gezet, lees hieronder verder welke soorten lampen er allemaal zijn.

Voor in de woonkamer

In de woonkamer heeft iedereen meerdere soorten lampen nodig. Zo heb je een lamp voor boven de eettafel, vaak ook een lamp voor bij de bank en ook nog wat extra verlichting. Voor boven de eettafel wordt er vaak gekozen voor een hanglamp, tegenwoordig zijn de led filament lampen erg populair omdat je deze zelf kan verstellen en doordat het een industriële sfeer geeft, maar toch erg gezellig is. Je kunt kiezen voor verschillende soorten vormen lampen, bijvoorbeeld een ronde lamp of juist een puntige lamp. Naast de bank wordt vaak een grote staande lamp geplaatst, hierdoor kan je bijvoorbeeld goed lezen wanneer je op de bank zit.

Voor in de slaapkamer

In de slaapkamer wordt er vaak een lamp aan het plafond bevestigd, ook dit is vaak een hanglamp en deze is er dan ook in vele verschillende soorten stijlen. Naast het bed op de nacht kastjes bevinden zich vaak ook nog nachtlampjes, dit is niet alleen handig maar ook erg sfeervol. Kies dan ook altijd een lamp die warm licht geeft en niet te wit is. Dit zorgt voor een warme uitstraling en hierdoor kom je ook sneller in de stemming om te gaan slapen. De opties met nachtlampen zijn eindeloos, er zijn vele verschillende soorten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *