bruidsmode

Ga je op zoek naar een trouwjurk, dan kom je waarschijnlijk verschillende soorten merken tegen. Elke bruidsmodezaak voert namelijk andere merken. Misschien ben je niet zo merkaanhankelijk, dan kun je gewoon naar een bruidsmodezaak gaan die jou aanspreekt. Ben je wel verzot op de stijl van een bepaald merk, dan kun je de bruidswinkel hier natuurlijk op uitzoeken. Maar welke merken zijn er allemaal? En wat zijn de meest populaire?

Randy Fenoli Bridal

De meesten kennen Randy Fenolii van het uitermate populaire programma ‘Say yes to the dress’. Tegenwoordig heeft Randy ook zijn eigen bruidsmode label. Van dit bruidsmodemerk kun je hoge kwaliteit verwachten, maar met een niet al te hoog prijskaartje. Randy vindt het belangrijk dat zijn collectie voor elke bruid geschikt is. Daarom dus ook een diverse collectie, met romantische, sexy, bohemian, prinsessen en classy trouwjurken. Voor ieder wat wils, dus de kans is groot dat je slaagt als je voor dit merk gaat.

Stella York

Stella York is een heel bekend merk in bruidsmodewereld. Alle jurken worden handgemaakt en hebben de perfecte pasvorm. Wat je altijd terugvindt in de collectie van Stella York zijn sexy trouwjurken waar veel oog voor detail is. Kant, glimmertjes, kralen; je vindt het veel terug in de afwerking van deze jurken. Super vrouwelijk en altijd on-trend. Houd je van een sexy trouwjurk met nét dat beetje extra? Maar niet over de top? Dan is dit een merk voor jou.

Sincerity

Klassieke, romantische trouwjurken: dat kun je verwachten van Sincerity. Bekend over heel de wereld en mega populair. In de collecties van dit merk vind je vooral tule, kant en satijn. Grote prinsessenjurken en elegante nauwsluitende jurken. Vind je de wat meer klassieke, meisjesachtige trouwjurken mooi? Kijk dan eens naar sincerity.

Pronovias

Al veel beroemdheden trouwden in een jurk van Pronovias. Pronovias is dan ook met recht een trendsetter te noemen. Houd je van exclusieve bruidsmode met internationale klasse, dan is Pronovias jouw merk. De lijnen van Pronovias zijn te kenmerken door: elegantie, exclusiviteit en vrouwelijkheid. Er wordt veelal gebruik gemaakt van luxe stoffen zoals satijn en kant. En toch is er veel variatie aan jurken.

Welk merk spreekt jou aan?