Heb jij wat cadeau inspiratie nodig? Of gewoon inspiratie voor welke schoenen je zou kunnen dragen onder je kerstoutfit? Lees dan deze blog! Hierin geef ik tips voor drie type schoenen die leuk zijn om te dragen met kerst, maar ook om cadeau te doen onder de boom. Want wie wordt nou niet blij van een paar schoenen cadeau krijgen?! 

Een mooi paar pumps 

Allereerst zijn een paar goede pumps natuurlijk het allermooiste voor onder een leuk kerstjurkje. Dit is dan ook het geweldigste paar schoenen om aan te trekken of te geven. Een paar goede pumps koop je namelijk niet zo snel omdat je niet zoveel gelegenheden hebt om deze aan te trekken. Maar juist daarom is het een enorm leuk cadeau om te geven! Het is namelijk top als je gewoon een paar goede pumps (waar je dus ook wel even op kunt lopen) in de kast hebt liggen. Als je dan toch eens een keertje een gelegenheid hebt, hoef je niet uren door de winkels te slenteren voor bijpassende schoenen, maar heb je die gewoon al! 

Stoere laarsjes

Mocht je niet zo houden van hoge hakken of hier niet zo goed op kunnen lopen, dan kan je ook altijd kiezen voor een mooi paar laarsjes voor onder je kerstoutfit. Je kunt allereerst kiezen voor een laarsje met een blokhak, want dit loopt al 10 keer makkelijker dan een stilettohak. Maar mocht je ook dat teveel van het goede vinden, dan staan platte laarsjes ook heel leuk. En je voor laarsjes gaat voor echt leer, dan gaan deze ook nog eens enorm lang mee. Terwijl je er misschien maar een paar tientjes meer voor betaalt! En een tip; mocht je voor een chique look willen gaan, maar niet van hakken houden? Kies dan voor laarsjes met een puntneus, dat staat enorm chic en elegant! 

Comfy sneakers 

Tot slot kan het natuurlijk ook zo zijn dat je eigenlijk gewoon alleen van sneakers houdt. Geen probleem, want ieder heeft zijn eigen stijl! En ook een kerstoutfit met sneakers kan gewoon heel stoer staan, dus ook dit is leuk voor de kerst of als cadeautje. Zeker nu we in Nederland in lockdown zijn, kan goede sneakers bezitten geen kwaad. Want dan kan je lekker wandelen! Mijn tip is om, als je voor de sneakers gaat, wel voor een donker paar sneakers te gaan. Want witte of kleurrijke sneakers onder een kerstoutfit misstaat wel een beetje… Een tip voor mooie sneakers (die zeker passen onder je kerstoutfit) zijn Nubikk sneakers! En geen zorgen als je een cadeau moet kopen voor je vader, broer of vriendje: Deze sneakers heb je ook in Nubikk sneakers heren. Geweldig toch?! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *