25 januari 2022

Een polo kopen in de winter

2 min read

Door de mooie kraag en de knoopjes ziet een polo shirt er altijd netter uit dan een gewoon T-shirt. En daarmee zorg je er ook nog eens voor dat je het polo shirt vaker aan kan. Een T-shirt onder een pak is eigenlijk geen gezicht. Maar een polo shirt daarentegen kan prima. Ook hoef je over een polo shirt niet perse iets aan. Een T-shirt is vooral bedoeld om ergens onder te dragen. Een polo shirt kun je dragen op een korte broek en onder een jasje. Het is maar net welke combinaties jij wilt maken.

De polo met lange mouwen voor in de winter

Brrr, het is koud buiten, maar toch wil je een polo shirt aan. De oplossing is een polo shirt met lange mouwen. Polo shirts doen het voor veel mannen goed in de zomer en lente. Maar dan zie je ze vaak met een korte mouw. Juist omdat veel mannen zich er zo goed in voelen, is het handig dat ze er nu ook met lange mouwen verkrijgbaar zijn. Een polo shirt met lange mouwen betekend standaard dat het voor in de winter of herfst is. Polo shirts vindt je in winterse schutkleuren, zoals antraciet, donkerblauw en grijs. Maar ook een lichtere kleur als wit, heeft zijn weg gevonden in de wintercollectie. En waar koop jij deze super toffe polo’s? Ja, je raad het al. Natuurlijk via Poloshop.com.

Nu gaan we stylen

Combineer je het polo shirt met een sportief colbert of net vest? Dan heb je al een iets professionelere uitstraling dan wanneer je deze simpelweg op een spijkerbroek draagt. Kies welke style je uit wilt stralen. Let er wel op dat een wijdere polo er snel slordig uit kan zien. Neem dus even goed de tijd om de juiste maat te vinden. Wanneer je vanwege je postuur toch een maatje groter nodig hebt, kues dan voor een ruimere fit in plaats van een maat groter. Dan ziet je polo er niet zo gespannen uit en voel je jezelf ook vast meer op je gemak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *