De afgelopen zes maanden heeft een groot deel van Nederland voornamelijk thuisgewerkt. Dit is vooral ontstaan door de wereldwijde pandemie die momenteel de wereld over gaat. Door deze pandemie zijn we meer geïsoleerd en zijn minder sociale evenementen mogelijk, van vakanties, tot festivals en concerten, tot publiek bij voetbalwedstrijden en natuurlijk ook bijeenkomsten op kantoor. Alhoewel veel mensen het eerst leuk vonden dat er meer thuisgewerkt kon worden, bijvoorbeeld doordat je niet meer ver naar werk hoeft te reizen, missen veel mensen nu ook wel de collega’s en sociale contacten. Daarnaast worden er meeste bedrijven ook regelmatig sociale gelegenheden zoals bedrijfsborrels en activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten zijn momenteel nog altijd niet mogelijk. Maar hopelijk is het voor veel bedrijven volgend jaar wel mogelijk om weer een bedrijfsfeest te organiseren en wanneer de pandemie voorbij is zullen veel bedrijven dit dan ook vieren met een groot feest. Maar wat voor bedrijfsfeest gaat dit worden? In dit artikel bepreken we de leukste opties voor een bedrijfsfeest volgend jaar.

Themafeest

Bij een bedrijfsfeest horen natuurlijk drankjes en hapjes en muziek. Maar om een bedrijfsfeest echt bijzonder te maken kun je er beter een themafeest van maken. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden bij themafeesten. Aangezien het organiseren van een feest behoorlijk veel tijd en moeite kost is het een goed idee dit te laten verzorgen. Bijvoorbeeld door fundustry.nl. Als je een team hebt met bierliefhebbers dan kun je bijvoorbeeld een themafeest Oktoberfest laten organiseren. Ook een Themafeest Into The Jungle is een optie of een themafeest Hollywood voor filmliefhebbers. Er is zijn dus ontzettend veel opties en een themafeest maakt een bedrijfsfeest natuurlijk een stuk leuker en meer bijzonder dan een normaal feest.

Bedrijfsuitje

Voordat het bedrijfsfeest in de avond losbarst is het natuurlijk ook leuk om overdag een bedrijfsuitje te doen. Een gezamenlijke activiteit is ook goed voor de teambuilding. Er zijn vele verschillende opties om als teamuitje te gaan doen. Denk bijvoorbeeld aan een dag paintballen. Of je kunt bijvoorbeeld gaan karten aangezien Formule 1 dankzij Max Verstappen nu zeer populair is. Het belangrijkst bij de organisatie van een bedrijfsuitje is dat het iets is waar iedereen zich in kan vinden. Een bedrijfsuitje waar het hele team plezier aan heeft en niet iets is waar alleen de organisatoren zin in hebben. Ook is het handig rekening te houden met de grote van het team. Sommige bedrijven hebben nu eenmaal meer werknemers dan anderen en moeten daar rekening mee houden.