25 januari 2022

Hoe kies ik de perfecte bruidslingerie?

2 min read
bruidsmode

Eindelijk is het zover: je gaat trouwen. Er komt echter veel bij kijken. Alleen al als het om de mode van de bruid gaat, zijn er talrijke zaken waar je rekening mee moet houden. De trouwjurk. De schoenen. Het kapsel. Na al dat geregel zou je de lingerie misschien bijna vergeten. Toch kan jouw outfit niet zonder. Daarom vertellen wij jou in deze blog waar je rekening mee moet houden. Want of je nu in Purmerend bruidsmode zoekt of in hartje Maastricht: je zult ook op het gebied van lingerie de juiste keuze moeten maken. Advies nodig? Ga eens lang bij Dani van Toll Bruidsmode!

Strapless

Op het moment zijn ze helemaal in: strapless trouwjurken. Niet zo vreemd, want bandjes hebben vaak de neiging om af te zakken. Dat is iets wat je op jouw grote dag natuurlijk graag wilt voorkomen. Om zo’n jurk te kunnen dragen, zul je daar jouw lingerie ook op aan moeten passen. In dat geval kun je voor een strapless beha, bustier of korset kiezen. Zeker de laatste twee raden wij aan, omdat deze ook rondom jouw taille zitten. Hierdoor komt de druk niet alleen op jouw buste te liggen.

Een lage rug

Veel bruidsjurken hebben een lage rug. Hierin komt jouw prachtige, sierlijke rug helemaal tot zijn recht. Zoals verwacht, zul je ook hier jouw lingerie op moeten aanpassen. Want niets is zo vervelend als een verdwaalde BH-sluiting. Kies jij voor een jurk met een lage rug, dan raden wij een plak-beha aan. Voor meer houvast kun je ook voor een korset kiezen. Er zijn namelijk modellen, die van zichzelf een lage rug hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *