Een vrouw verandert zo’n vier tot zes keer in het leven van bh maat. Een advies van een jaar geleden kan het jaar erop al niet meer goed zijn! De maat van een eerdere bh is een aanknopingspunt om te kijken welke maat nu bij jouw lichaam en wensen past. Elk merk, elk model, elke luxe bh en zelfs elke kleur binnen een model kan anders uitpakken.

Onzekerheden en frustraties

Een bh kan fysieke problemen opleveren. Een bh kan zo verkeerd zitten dat je er hoofdpijn of nekpijn van kunt krijgen. Bij Be®Nice Lingerie voor jou (Lingerievoorjou.nl) is er daarom veel kennis in huis en kunnen vrouwen goed geadviseerd worden. Ook psychologische aspecten spelen een grote rol. Bij Be®Nice Lingerie voor jou kun je ook terecht met je onzekerheden en frustraties.

Persoonlijke aandacht 

Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt, daarom krijg je bij Be®Nice Lingerie voor jou alle liefde en persoonlijke aandacht die je nodig hebt bij het uitzoeken van een luxe BH. Met ruime ervaring in de mode adviseren zij je graag over de materiaalkeuze en pasvorm.  

Lingeriewinkel

Bij Be®Nice Lingerie voor jou hebben vindt je de meest exclusieve merken bh’s in het assortiment van cup A tot en met cup J. De bh’s van Marie Jo zijn kwalitatief, maar zeker ook stijlvol. Prima Donna heeft de perfecte fit in hun luxe bh’s van cup B tot en met cup J. Empreinte heeft als doel vrouwen elegante en corrigerende lingerie te bieden. Het elegante merk Lisca heeft mooie bh’s met extra comfort in cup F tot en met cup H. En Triumph heeft luxe, klassieke bh’s voor een stevige pasvorm. 

Je vindt bij Be®Nice Lingerie voor jou zeker iets wat bij jou past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *