2 december 2021

Kinderkleding trends en style tips

2 min read

Iedereen is wel benieuwd naar de trends rondom het combineren en stylen van kinderkleding. In dit artikel lees je er alles over.

Winter 20/21 trends

De kleuren die helemaal in zijn, zijn; rood, blauw, groen, pastel en naturel kleuren. Denim zal ook altijd een trend blijven. Het is al jaren een trend en het ziet er niet uit alsof dat ooit niet zo zal zijn. Als winterjassen zie je dat het de trend is om of all the way te gaan met felle kleuren of bij de natuurlijke tinten te blijven, zoals legergroen, donkerblauw en zwart. De modellen van de jassen zijn stoer, zacht en trendy.

Combineren

Het is helemaal in om kleding te combineren. Je kan het zo gek niet bedenken en het kan! Meisjeskleding van de kleuren, die erg populair als basis zijn, zijn; de pastel tinten, groen, rood, blauw en zoals altijd natuurtinten. Deze kun je matchen met alle printjes die je je maar kunt bedenken. Streepjes, dieren printen of tie dye. Het is tegenwoordig ook helemaal in om patches op je kleding te hebben, dat is een geborduurde afbeelding, vaak lekker kleurrijk, met dan aan de achterkant een lijm laag om het mee op de kleding vast te smelten. Vooral een bloem als patches is hip. Je ziet het op vooral op denim jasjes, broeken en blouses. Daarnaast is het de trend om een broek te dragen met flared pijpen. Door bijvoorbeeld een trui met daar onder een T-shirt te dragen ben je helemaal trendy! En in de winter houdt dit je kind lekker warm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *