2 december 2021

Laarzen voor op de motor

2 min read
motorlaarzen

Niet voor niets zijn er verschillende soorten laarzen en schoenen voor op de motor, normale schoenen en laarzen beschermen niet genoeg en slijten ook erg hard. Deze zijn er niet op gemaakt om bijvoorbeeld te schakelen op de motor, motorlaarzen zijn daar wel goed tegen bestand. Iedere laars voor op de motor heeft andere eigenschappen en kenmerken, heb je bepaalde eisen is het goed daar even naar te kijken. Laarzen voor dames zijn natuurlijk ook verkrijgbaar bij voordeelhelmen.nl. 

Wat voor motorrijder ben jij?

Voor het kiezen van een paar motorlaarzen is het van groot belang dat je weer wat voor rijder je bent, rijd je alleen naar je werk heen en weer dan voegen racelaarzen niet heel veel toe aan je motoroutfit. Wel een stel laarzen die waterdicht zijn en geschikt zijn om mee naar je werk te gaan bijvoorbeeld. Weet je nog niet zeker welke laarzen je wilt hebben, of wil je zien wat je koopt dan kun je natuurlijk ook in de winkel van voordeelhelmen langsgaan. 

motorlaarzen

Ga altijd veilig de weg op

Met de goede motorlaarzen weet je zeker dat je altijd veilig de weg op gaat, de laarzen hebben minimale slijtage omdat ze bestand zijn tegen het rijden en schakelen en remmen op de motor. Kies altijd een model wat comfortabel zit, het is niet fijn als je tijdens het rijden wordt afgeleid door laarzen die niet lekker zitten. Dit geldt ook voor kleding wanneer je op de motor rijdt, zorg altijd voor comfortabele kleding zodat je alle aandacht hebt voor het rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *