2 december 2021

Laat je baby comfortabel en veilig kruipen

2 min read
babyslofjes

Kleine kinderen willen lekker actief zijn de hele dag, kruipen en soms een beetje lopen wanneer ze dat aan het leren zijn. Om de voetjes te beschermen, en je kind een comfortabel gevoel te geven kun je gebruik maken van babyslofjes. De slofjes beschermen de voeten, en voelen zeer comfortabel aan voor je baby. Ook wanneer je bijvoorbeeld laminaat hebt liggen op de vloer, zijn de leren slofjes perfect tegen het uitglijden. Maar ook wanneer je met je kleine wonder weggaat, kun je de slofjes aandoen in de kinderwagen om de voetjes warm te houden. 

Diervriendelijk en gave modellen

Natuurlijk wil je dat je kleine spruit er wel modieus bijloopt met een paar gave babyslofjes, de vraag naar slofjes die vervaardigt zijn van diervriendelijk materiaal wordt steeds groter. In de webshop van Babysteps.nl zie je deze slofjes ook terug, helaas is het aanbod beperkt waardoor er nog niet zoveel keus is in deze slofjes. Ga je weg met je baby, dan wil je wel leuke bijpassende leren slofjes bij de rest van de outfit van je kleintje. Door het grote aanbod van modellen, vind je altijd wel een leuk paar wat combineert met de kleuren van de outfit. 

babyslofjes

Voor zomer en winter

In de winter moeten de voetjes van je zoon of dochter beter warm worden gehouden dan in de zomer, met andere woorden je hebt andere babyslofjes nodig. In de webshop van BabySteps zijn zowel slofjes voor de zomer en de winter verkrijgbaar, heerlijk warme lage modellen winterslofjes. Ook wanneer je kind goed loopt, is het altijd verstandig om de voetjes te beschermen met slofjes. Tijdens het spelen kan het namelijk gebeuren dat de voet wordt gestoten, en de hele dag met schoenen binnen lopen en spelen is niet echt comfortabel. Door de flexibiliteit van de slofjes kunnen de kinderen eenvoudig bewegen en spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *