2 december 2021

Lentekleding: dit zijn de trends

2 min read

Fluitende vogels en langer licht. Dit is het begin van de lenteperiode! Het is tijd om je kledingkast eens flink op te ruimen en plaats te maken voor lentekleding. Wij vertellen jou in deze blog wat de trends zijn op het gebied van herenkleding. Of je nu op zoek bent naar grote maten herenkleding, wijde kleding of vrolijke tinten: iedereen kan genieten van de trends. Op zoek naar goedkope grote maten kleding heren? Kijk dan eens op de website van Melvinsi.

Pastelkleuren

Denk je aan zomerkleding, dan denk je waarschijnlijk aan vrolijke kleuren zoals blauw en groen. Dit is precies waar deze trend ook om draait. Pastelkleuren passen bij iedereen. De kleuren kun je onderling goed combineren en de pastelkleuren kun je ook in de winter prima dragen. Een goede combinatie is beige met groen of blauw en bij een aardetint past geel of roze erg goed. Welke kleur is jouw favoriet?

Wijde kleding

Wijd is helemaal in. Wijde broeken, wijde shirts en wijde jassen. Deze trend zorgt ervoor dat jij je helemaal comfortabel voelt. Tegenwoordig werken we veel vanuit huis en is comfort belangrijker dan ooit. Heb jij altijd nauwsluitende pakken aan, die je lichaam goed accentueren? Probeer dan eens voor de verandering iets groters!

Felle kleuren

Het kan zijn dat pastelkleuren niet helemaal je ding zijn. Wanneer je geen fan bent van pastel, kun je gaan voor felle kleuren. Vorig jaar zagen we een trend op het gebied van neon. Felle kleuren zijn iets anders dan neon, denk bijvoorbeeld aan koningsblauw of brandweerrood. Door deze kleuren op de juiste manier te combineren, creëer je een zomerse look.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *