25 januari 2022

Live chat service Juweliers

2 min read

De live chat service van Chatkracht is van toegevoegde waarde voor juweliers omdat het de bereikbaarheid van de juweliers verbeterd en het voor tijdsbesparing kan zorgen voor de medewerkers van de juwelier. Doormiddel van de live chat service van Chatkracht kunnen website bezoekers 72 uur per week contact opnemen en worden deze website bezoekers altijd binnen 30 seconden te woord gestaan. Hierdoor is de juwelier ook bereikbaar buiten de algemene winkel tijden en kunnen klanten ook buiten deze tijden vragen stellen aan de juwelier. 
Contact leggen met een organisatie doormiddel van de live chat service van Chatkracht is voor website bezoekers erg laagdrempelig. Hierdoor nemen klanten sneller en makkelijker contact op met de organisatie. Het persoonlijke antwoord door een van de chat specialisten van Chatkracht geeft vertrouwen bij de websitebezoekers.   
 

De vragen die door de website bezoeker worden gesteld worden beantwoord door een van de Chatspecialisten van Chatkracht. Deze chatspecialist haalt de informatie uit een kenniscentrum. Het kenniscentrum wordt aan het begin van een nieuwe samenwerking opgesteld. In het kenniscentrum wordt de informatie van in dit geval de juwelier genoteerd waardoor de binnen komende vragen kunnen worden beantwoord.  Dit kenniscentrum wordt altijd bijgewerkt wanneer er nieuwe informatie beschikbaar is. Op deze manier blijft het kenniscentrum altijd up to date. Kan de chatspecialist van Chatkracht niet vinden in het kenniscentrum wordt er altijd naar contactgegevens gevraagd van de website bezoekers. Op deze manier kan de juwelier zelf contact opnemen met de klant en wordt er door de chatspecialist het voorwerk gedaan. Op deze manier kost  het voor de juwelierszaak minder tijd om de klanten te woord te staan.  

De juweliers worden doormiddel van de live chat service van Chatkracht ontlast van informatieve vragen waardoor het personeel zich kan bezig houden met andere werkzaamheden. Daarnaast zorgt de live chat service van Chatkracht ervoor dat klanten snel en persoonlijk te woord worden gestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *