Alles heb je geregeld voor dé dag van je leven: de locatie is bekend, de bruidsmode uit Hoorn is in de maak en de taart is geproefd. Nu staan jullie nog voor één belangrijke keuze. Wat wordt de muziekkeuze van deze dag? Laat je inspireren in deze blog! Zoek jij een trouwjurk? Kijk dan eens op Bruids-galawereld.nl.

Ceremonie

Je ziet het al helemaal voor je: je loopt samen met de door jou gekozen persoon naar de ceremonie. Iedereen kijkt intens gelukkig en de zon begint spontaan te schijnen. Dan stopt deze fantasie, want je weet niet welke muziek je hoort. Tijd om hierover na te denken. Een akoestisch nummer past perfect bij een ceremonie. Je kunt een zanger(es) regelen of je laat een muziekbox het werk doen. 

Openingsdans

En dan hét moment van de avond: de openingsdans. Het licht wordt gedimd en alle ogen zijn op jullie gericht. Hier zijn ontzettend veel opties. We kennen allemaal het nummer ‘Perfect’ van Ed Sheeran. Deze staat dan ook stipt op één qua openingsdans. Wat jullie ook kunnen doen, is een openingsact. Dit duurt vaak langer dan één nummer en bestaat uit een uitgebreide choreografie. Welke soorten dans je hierin verwerkt, is helemaal aan jou!

Verloop van de avond

Na de openingsdans wil iedereen de dansvloer op. Hierbij raden we jou aan om een ervaren DJ of band te kiezen, die weet hoe hij de gasten aan het dansen krijgt. Ook hier komt jouw muzieksmaak terug. Het is belangrijk om van tevoren af te spreken welke genres gedraaid mogen worden en welke absoluut niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *