Mannen die houden van mode zijn doel op het kopen van schoenen die ook in de mode zijn. Daarom is het wel goed om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mannen mode en de bijbehorende schoenen. We vertellen je graag wat op dit moment de populairste mannenschoenen van 2020 zijn zodat je een beeld hebt waar je goed mee loopt. Lees je door?

Floris van bommel

Of je nu op zoek bent naar sneakers of nette schoenen, van Bommel heeft het allemaal. Het meest populaire merk onder mannen is toch echt de Floris van Bommel. Dat komt doordat dit Nederlandse merk garant staat voor kwaliteit en enorm lang goed blijft mits je de schoenen goed weet te onderhouden. Met van Bommel zit je simpelweg altijd goed. Zeker wanneer je zakelijke schoenen nodig hebt zijn de Floris van Bommels een ware must. Je kan de schoenen lang en goed dragen met een heerlijk comfort.

Blackstone

Dit merk, Blackstone, is een opkomend merk maar toch al razend populair. Blackstones zijn robuuste schoenen maar ook verkrijgbaar in eenvoudige maar elegante sneakers. Deze schoenen kan je mooi combineren met een casual look maar zijn ook netjes genoeg om te dragen onder jouw pak. Hierdoor loop je er ook nog eens zeer modieus uit. Ideaal toch? En het prijskaartje is ook niet verkeerd. Deze classy schoenen kan je al voor een mooi prijsje op de kop tikken.

Magnanni

Als je op zoek bent naar meer prijzige schoenen dan zit je bij Magnanni goed. Je ziet direct dat het merk Magnanni kwaliteit weet te leveren met prachtige leren schoenen. De Magnanni schoenen zijn te bestellen in veterschoenen, gespschoenen en sneakers. De modieuze man met een iets grotere portemonnee koopt over het algemeen Magnanni schoenen om er modieus, trendy maar toch ook chique bij te kunnen lopen.