Socha tassen bestaan voornamelijk uit laptoptassen, deze laptoptassen hebben echter een kenmerkende kwaliteit voor het ontwerp, namelijk dat zij geen zakelijke uitstraling bezitten. De laptoptassen van Socha zien er eerder uit als stijlvolle en grote handtassen. Tevens hebben ze ook praktische eigenschappen die je verwacht van een topkwaliteit laptoptas. De tassen hebben een overzichtelijke indeling en stevige sluitingen. In de binnenkant bevindt zich ook extra stevigheid, zodat de apparatuur die je meedraagt veilig wordt vervoert. Ook zijn de tassen van duurzame kwaliteit die tevens licht is. Dit zorgt ervoor dat een Socha tas wel 30 procent minder zwaar is dan tassen in vergelijkbare categorie├źn. Daarnaast zijn de tassen ook waterbestendig, waardoor je tijdens een regenbui je geen zorgen hoeft te maken dat je apparatuur beschadigd.

De collectie van Socha

Op de website van Maes & Hills vindt je een grote collectie tassen van Socha. Voorbeelden hiervan zijn de Black Mirror, die glossy is en daarom opvalt wanneer je er mee loopt. Dat betekent niet dat deze tas niet praktisch is. De tas heeft ruimte voor een laptop van 15.6 inch met insteekvakjes voor accessorie. Daarnaast vindt je ook de Casual Black, dat een stoerder model is in vergelijking met de Black Mirror. In deze tas is een groter laptopvak voor een laptop van 17.3 inch mogelijk. De tas is ook makkelijk te bevestigen op een trolley. Voor de meest stijlvolle tas van alle Socha tassen ga je voor Black Diamond. Deze Socha tas is de veiligste plek voor je laptop met een laptopvak van 15.6 inch en twee ritsvakken voor andere spullen.

Materiaal: Nivodur

Het materiaal van alle Socha tassen is Nivodur. Dit is een lichtgewicht en sterk materiaal wat synthetisch is, maar er robuust uitziet en waterafstotend is. Tevens is het onderhoud voor dit materiaal eenvoudig, het is genoeg om het met een vochtige doek schoon te houden. Het materiaal van Socha tassen zorgt ervoor dat Socha tassen ideaal zijn en ook een ideale vervanger is voor de leren tas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *