Allesreinigers zijn heel populaire producten. Zeker in deze tijd is het essentieel om super goed schoon te maken én schoon te houden. Niet alleen je tafels, stoelen en andere meubels moeten goed schoon zijn, maar denk ook aan de hygiëne van je handen. Handgel is bijvoorbeeld ook heel belangrijk. Toch gaat dit blog niet over lichamelijke hygiëne, maar richten we ons even op de allesreinigers. Maar welke merken en producten zijn nu het allerbeste in Nederland? Luister en huiver, want we stellen de beste allesreinigers aan je voor. Zo weet je altijd hoe je meubels, badkamer en toilet het beste schoonmaakt!

Dettol citroen en limoen

We vallen maar gelijk met de deur in huis: de allesreiniger van Dettol is verkozen tot beste allesreiniger! Wie heeft dat dan gedaan? Dat heeft niemand minder dan de consumentenbond gedaan, dus je kunt er echt wel vanuit gaan dat dit echt waar is! Dettol komt er dus het beste uit, en dan specifiek de citroen en limoen. In totaal deden er 25 verschillende soorten allesreinigers mee aan de test van de consumentenbond. De Dettol citroen en limoen eindigde helemaal bovenaan met een rapportcijfer van 8,7. Dat is best netjes! Vet en ander vuil wordt opgelost omdat het middel vol zit met zogenaamde detergenten. Dettol citroen en limoen is dus de beste allesreiniger, maar is wel heel duur. Volgens de fles moet je 3 dopjes per 5 liter gebruiken. Een fles kost 2,59 euro. Omgerekend kost deze allesreiniger zo’n 40 euro per 1000 liter sop.

Beste prijs: W5 Citroenfris van de Lidl

Dettol citroen en limoen is dus vrij prijzig. Daarom heeft de consumentenbond, zoals altijd, ook gekeken naar de beste koop. Als het aan de consumentenbond ligt, koop je de W5 Citroenfris. Zeker als je de allesreiniger in een groothandel schoonmaakartikelen, ben je lekker goedkoop uit. En daar krijg je een hoop voor terug! Koop de allesreiniger bijvoorbeeld in de groothandel van Degros en je bent voorlopig uit de brand. W5 Citroenfris is ook het merk van de Lidl. Deze Duitse supermarkt blinkt sowieso vaak uit in de lijstjes van beste koop, voor wat voor product dan ook. Wat maakt deze allesreiniger dan de beste koop? Nou, dat komt natuurlijk omdat je slechts 4 euro per 1000 liter sop betaalt! Dat is nog wel een verschil ten opzichte van Dettol citroen en limoen. De consumentenbond geeft W5 een 8,2. Best wel goed! Doe er in ieder geval je voordeel mee.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *