25 januari 2022

Wat zijn de voordelen van newborn kleding?

2 min read
Verschillende maten

Eindelijk is het gebeurd: mijn vriend en ik hebben een kind gekregen! Wij zijn heel blij maar nu moeten we wel kijken dat we leuke newborn kleding gaan kopen. Ik heb er al eerder naar gekeken maar vond het tot nu toe wel moeilijk om goed kwaliteit en dus goed prijs-kwaliteitverhouding te vinden. Kinderkleding is meestal goed koop. Dat is wel passend omdat kinderkleding al na drie tot zes maanden te klein zijn. Kinderen groeien gewoon te snel! Voordelig is het dus, om kinderkleding goed koop te kopen. Ik heb mijn persoonlijke favoriete online winkel gevonden. Op https://www.hippemensjes.nl/babykleding/ kun je goed koop gaan winkelen. Hier vind je alles voor kleine mensjes. Van kortingen op de zomercollectie naar exclusieve meisjeskleding. Mijn vriend vond de winkel in het begin niet zo leuk, maar hij vind online winkelen gewoon ook lastig. Volgens mij is het prima! Jongenskleding kun je hier natuurlijk ook kopen (maat 92-176). We hebben alleen maar meisjeskleding nodig, maar wie weet – misschien krijgen we dus volgend jaar nog een kind en dan gaan we ook kleding voor jongen kopen.

Unieke newborn kleding vind je in deze winkel

Iedereen gaat naar de zelfde winkel en dat vind ik gewoon niet zo leuk. Ik wil graag unieke kleding kopen. Tenminste voor mijn kind. Als er dan een feestje is moet ik niet bang zijn, dat de andere kinderen ook in het zelfde outfit zijn gekleed. Ons kind heeft al een hele boel hippemensjes kleding. Deze winkel is nog niet zo bekent en dus nog een geheime tip voor alle moeders op de wereld. Sowieso is het volgens mij leuker om online te winkelen. Je hoeft er niet een uur lang te rijden om dan geen parkeerplaats te vinden. Of als je een parkeerplaats vind dan is die heel duur. Ook is het mooi om gewoon heel veel tijd te hebben om je favoriete baby newborn kleding te kiezen. Geen mensen om je heen, geen drukte – lekker. Natuurlijk kun je ook koffie of thee drinken als je lekker vanuit je woonkamer op de bank op zoek bent naar kinderkleding.

Gratis retourneren en verzenden

Volgens mij is het wel een goed deal als een online winkel er gratis retourneren en verzenden ter beschikking stelt. Dan hoef je echt niet na te denken als je veel kleding in de winkelwagen zet. Soms kop ik newborn T-Shirts, Tops. Truien, Vesten en Gilets in een keer. Maar dat is helemaal niet erg omdat het kan. Leuk is ook dat bestellingen al de volgende dag thuis worden bezorgd. Vorig jaar had een vriendin van mij hieruit zijn voordeel gedaan. Ze heeft een newborn trui gekocht als cadeau voor haar buurman die op de volgende dag een feestje hadden georganiseerd. Het cadeau was dus op tijd thuis bezorgd. Prima!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *